Організація підготовки та методика проведення «Дня цивільного захисту» в закладах професійної (професійно-технічної) освіти

В рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти 25 травня 2023 року НМЦ ПТО у Вінницькій області спільно із НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області проведено інструктивно-методичний вебінар на тему: «Організація підготовки та методика проведення «Дня цивільного захисту» в закладах професійної (професійно-технічної) освіти».

Відкрив вебінар директор НМЦ ПТО у Вінницькій області Дорош В.С. який наголосив, що даний захід буде  проведений саме з врахуванням воєнного стану в Україні.

Методист НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Гловацька О.В. зробила основні акценти на організації підготовки та методиці проведення «Дня цивільного захисту» в ЗП(ПТ)О.

Майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Циркун З. М. розповіла про методику проведення об’єктового тренування. За допомогою манекену продемонструвала алгоритм дій під час проведення серцево-легеневої реанімації, та правила накладання турнікету.

Методист Мазур В.А. ознайомив з  порядком  організації та проведення роботи з питань мінної безпеки в умовах воєнного стану  в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

Досвідом своєї роботи поділились: викладач «Захисту України» ВПУ № 42 Пашковський С.Ю. та відповідальна особа з питань цивільного  захисту у ВХПТУ № 5 м. Вінниці Білявський О.Б.

Під час засідання круглого столу відбувся обмін досвідом з питань організації та проведення роботи з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *