ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області 27 грудня 2023 року відбулося IV підсумкове засідання навчально-методичної ради в очно-дистанційному форматі.

До розгляду членів ради було представлено 7 проєктів рішень.

Розпочав роботу, відкривши засідання, Дорош В.С., голова ради, директор НМЦ ПТО у Вінницькій області,  кандидат юридичних наук, доцент. Також він виступив зі звітом про виконання попередніх рішень  навчально-методичної ради протягом 2023р. та окреслив результати  роботи НМЦ ПТО у Вінницькій області над методичною проблемою «Модернізація змісту освіти та форм   методичної роботи в умовах цифрової трансформації освіти», оголосивши про упровадження нової методичної проблеми.

 На даному засіданні члени ради розглянули та схвалили прогресивний педагогічний досвід групи майстрів виробничого навчання ДНЗ «Немирівський професійний ліцей» (узагальнювала Западнова С.А., методист НМЦ ПТО) та інженера з охорони праці ВПУ № 11 м. Вінниці Сташка М.М.  (вивчав Мазур В.А., методист НМЦ ПТО).

Про участь закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області у міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» розповілаТкачук Г.Е., методист НМЦ ПТО.

До розгляду та схвалення членами ради був представлений  збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні освітні середовища і проблеми професійної самореалізації педагогів» ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (представила Мартинюк О.М., методист НМЦ ПТО). До уваги присутніх також було запропоновано  затвердити до друку статті двадцять четвертого номера Збірника науково-методичного праць «Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини» (виступила Западнова С.А).

На  засіданні панувала творча атмосфера. Члени методичної ради обговорювали проєкти рішень та вносили пропозиції й корективи, висловлювали побажання. Усі із запропонованих до розгляду проєктів рішень, були взяті за основу.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *