ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Штукатур»

21 – 23 квітня 2021 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Штукатур». Професійну освіту Вінниччини на конкурсі представляв учень Вищого художнього професійно-технічного училища № 5 м. Вінниці Смик Владислав.

Завдання теоретичного і практичного турів виконувались в онлайн-режимі  у віртуальній кімнаті Google Meet. Конкурсна локація була облаштована на базі навчально-практичного центру ВХПТУ №5. Тестові завдання теоретичного туру передбачали перевірку професійно-теоретичної підготовки конкурсантів з професії «Штукатур» відповідно до рівня 3 кваліфікаційного розряду.

Завдання практичного туру полягало у нанесенні на прогрунтовану гіпсокартонну поверхню декоративної суміші «Polimin» ШФ-1 з подальшим формуванням фактури. Якість виконання завдань учасниками конкурсу оцінювалась кваліфікованим журі відповідно до затверджених критеріїв. За результатами конкурсу Смик Владислав показав високий рівень професійної підготовки. За підсумками теоретичного туру набрав 29 балів з 30 можливих. Практичне завдання теж було виконано якісно з дотриманням усіх технічних та технологічних вимог.

За підсумками роботи журі Смик Владислав посів почесне ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Штукатур» та буде одержувати Стипендію Президента України протягом року. Вітаємо призера, майстрів виробничого навчання, викладачів, наставників. Висловлюємо щиру подяку адміністрації Вищого художнього професійно-технічного училища №5 м. Вінниці за організацію роботи  регіональної локації конкурсу.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *