Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з професії «Машиніст тепловоза»

21 квітня 20121 року відбувся установчий вебінар щодо проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з професії «Машиніст тепловоза», кваліфікація «Помічник машиніста тепловоза», який відбудеться 5-6 травня 2021 року на базі ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту».

У роботі вебінару брали участь  директор Навчально (науково)-методичних центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти, організатори 11 регіональних локацій:  директори ЗП(ПТ)О залізничного транспорту,  інженери з охорони праці, технічні фахівці, які забезпечують організацію та проведення відеозв’язку Конкурсу та асистенти (методисти НМЦ ПТО).

З основними вимогами до Програми проведення та етапів Конкурсу ознайомив учасників вебінару Дорош Василь Степанович, – директор НМЦ ПТО у Вінницькій області.

Акцентував  увагу на проведенні 22 квітня 2021 року консультацій технічного працівника організатора Конкурсу з питань організації відеоспостереження та налаштування програмного забезпечення, здійснення пробного підключення локацій.

Наголосив, що 29 квітня 2021 року відбудеться прийом готовності локацій ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу.

Про окремі питання з організації Конкурсу і його технічне забезпечення виступили працівники ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» Міськова М.Г. та Римша Д.О.

З програмою Конкурсу ознайомила учасників вебінару та відповіла на запитання Богданович О.І. – методист відділу науково-методичного забезпечення професійної освіти  ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *