Нагородження призерів Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17 березня 2021 р. № 320 «Про організацію та проведення III етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2021 році» у квітні – травні відбулись Всеукраїнські конкурси фахової майстерності з професій: «Перукар», «Електрогазозварник», «Штукатур», «Верстатник широкого профілю», «Машиніст тепловоза», кваліфікація «Помічник машиніста тепловоза».

     22 червня 2021 року в актовій залі Міністерства освіти і науки України, відбулось урочисте нагородження призерів,  які посіли І – ІІІ місця, відповідно до списків, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 02 червня 2021 р. № 611 «Про підсумки III етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2021 році».

      З вітальним словом до присутніх звернувся Ігор Миколайович Гарбарук  – заступник МОН України: “Я радий бачити у стінах Міністерства освіти і науки призерів Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності та майстрів виробничого навчання, які готували їх до змагань. Для того, щоб стати кращими на рівні країни, ви пройшли непростий шлях. Наприклад, першими випробували дистанційний підхід в оцінці професійних компетентностей. Бажаю, щоб на вашому шляху до професійного успіху траплялося якнайменше перепон” (з офіційного сайту Міністерства освіти і науки України).

     Здобувачі освіти закладів професійної освіти, які стали призерами Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності, отримали нагороди та цінні подарунки, а також будуть отримувати стипендію Президента України. Майстри виробничого навчання, викладачі, які здійснювали підготовку учасників  для участі в конкурсі, були відзначені Подяками Міністерства освіти і науки України.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *