Надання допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства: наявні сервіси та послуги

4 грудня 2023 року, відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Вінницькій області з метою поширення перспективного психолого-педагогічного досвіду та протидії ГЗН, в рамках Глобальної акції «16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства», відбувся обласний вебінар для практичних психологів та соціальних педагогів ЗП(ПТ)О Вінницької області на тему: «Надання допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства: наявні сервіси та послуги».

Цей захід об’єднав представниць та представників не лише психологічної служби ЗП(ПТ)О а й системи безоплатної правничої допомоги, експерток благодійної організації, Безпечний простір для жінок та дівчат «Затишно Space» від БО БФ «Схід-SOS».

Зробити домашнє насильство видимим – це вкрай важливий крок у наданні допомоги постраждалим і у зменшенні прихованості цього явища. Деякі постраждалі можуть просто не ідентифікувати домашнього насильства або недооцінювати серйозність його наслідків.

Не вагайтеся повідомити, якщо вам загрожує небезпека.

Якщо потрібна психологічна та/або юридична консультація, звертайтеся до Національних гарячих лініїй, що висвітлені на слайді.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *