Розвиток підприємницьких навичок молоді для покращення адаптивності до потреб ринку праці під час війни

В період з 03 по 07 квітня у м. Київ проходив навчальний курс для методистів та викладачів ЗП(ПТ)О “Розвиток підприємницьких навичок учнів” від сертифікованих тренерів в межах проєкту “Розвиток підприємницьких навичок молоді для покращення адаптивності до потреб ринку праці під час війни”, що впроваджується ЗРНГО “Волинський ресурсний центр» за сприяння Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України в рамках проєкту “EU4Skills: Кращі навички для сучасної України”.

В ході відкритого конкурсу до участі у навчальній програмі відібрано методиста НМЦ ПТО у Вінницькій області Короленко Лілію та викладачів ДПТНЗ «Жмеринське вище професійне училище» Крупчук Вікторію та Кульпіту Ярослава. Під час даного тренінгу учасники генерували бізнес-ідеї, вибирали найбільш актуальні та рентабельні для започаткування власної справи методи, застосовували свої підприємницькі здібності під час ділової гри «Розпочни свій бізнес».

Щиро вдячні тренерам та організаторам за цікаві інтерактиви, нові знайомства, за неймовірні емоції, отримані знання та навички підприємництва. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, аби проводити тренінги для викладачів, забезпечувати їх навчально-методичними матеріалами і організовувати конкурси найкращих бізнес-ідей, табори підприємництва, тематичні навчальні семінари та ознайомчі поїздки для молоді.

 Віримо у Перемогу та впевнено крокуємо до неї!!!

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *