Про підготовку до проведення І (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 16.09.2019 р. №1194, відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine», затвердженого  наказом Міністерства освіти і науки України 16.07.2019 р. №984, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.08.2019 р. за  №908/33879  20 листопада 2019 року відбудеться І (відбірковий) етап конкурсу.

         Фахові змагання регіонального етапу конкурсу будуть проводитись за наступними компетенціями:

–    «Зварювальні роботи» – на базі ВХПТУ №5 м.Вінниці;

–   «Кондитерське мистецтво» – на базі ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг»;

–  «Кулінарне мистецтво» – на базі ДНЗ «Вище професійне училище №7 м.Вінниці»;

–   «Перукарське мистецтво» – на базі ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг»;

–    «Токарні роботи» – на базі ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти №1 м.Вінниці»;

–    «Слюсарні роботи» – на базі ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти №1 м.Вінниці»;

–    «Кладка цегли» – на базі ДНЗ «Вище професійне училище №7 м.Вінниці»;

–  «Експлуатація та обслуговування залізничного транспорту» – на базі ДПТНЗ «Козятинське вище професійне училище залізничного транспорту».

         Проведення регіонального етапу конкурсу буде здійснюватись відповідно до «Рекомендацій щодо проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» у 2019 році» (лист МОН України №1/9-611 від 27.09.2019 р.).

         З 22 по 25 жовтня 2019 року на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, де будуть проводитись конкурсні змагання, відбулись засідання робочих груп із розробки порядку (умов) проведення конкурсу, підготовки конкурсних завдань, критеріїв оцінювання.

         У засіданні робочих груп взяли участь методисти НМЦ ПТО у Вінницькій області, педагогічні працівники закладів професійної освіти.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *