Проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з професії “Перукар(перукар – модельєр) “

На виконання наказу  Департаменту освіти і науки Вінницької  облдержадміністрації   від 07.09.2020 року №328  «Про організацію  ІІ  етапів  Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності з робітничих професій серед  здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2020 році», відповідно   до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області 15 вересня 2020 року  на базі ДНЗ «Вінницький центр професійно – технічної освіти  технологій та дизайну»  відбувся ІІ етап Всеукраїнського  конкурсу фахової майстерності  серед  закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Перукар (перукар-модельєр)».

         У конкурсі брали участь здобувачі освіти із чотирьох закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, де здійснюється підготовка спеціалістів за вказаною професією.

Конкурс проводився у два тури: виконання завдання з професійно-теоретичної підготовки та виконання практичної частини.

       У теоретичному турі конкурсу учасники виконували 60 комп’ютерних тестових завдань із чотирма варіантами відповідей.            Практичний тур проводився в один етап та відповідав вимогам рівня кваліфікації «Перукар ІІ класу». Конкурсанти виконували завдання за номінацією «Сучасна зачіска на основі стилю «Ретро» 60 років», на виконання якого було відведено 2,5  астрономічні години.

           Оцінка роботи  здійснювалась кваліфікованим журі. Голова журі – Глуханюк Ганна Миколаївна, директор салону краси «Фея».     Члени журі: Олексюк Світлана Миколаївна, директор салону «Студія Світлани Олексюк» та  Дищук Людмила Анатоліївна, майстер-перукар салону «Перукар Ноuse».

За підсумками конкурсу призові місця розподілились наступним чином:

І місце Шевчук Оксана Сергіївна, здобувачка освіти  ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно – технічної освіти» ;   

ІІ місце –  Власюк Юлія Юріївна, здобувачка освіти     ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти  технологій та дизайну»;

ІІІ місце Костишина Єлизавета Ігорівна, здобувачка освіти    ДПТНЗ “Вінницьке вище професійне училище сфери послуг”;

             Ляховецька Руслана Максимівна, здобувачка освіти    ДНЗ «Вище професійно-технічне училище  №7  м. Вінниці».

       Усі конкурсанти  були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації  та одержали пам’ятні подарунки.

Подяками Департаменту освіти і науки облдержадміністрації було відзначено членів журі конкурсу  за підтримку обдарованої молоді в системі професійної (професійно-технічної) освіти.

       За високий рівень організації та проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії  «Перукар (перукар-модельєр)»

Подякою Департаменту освіти і науки облдержадміністрації нагороджено  ДНЗ «Вінницький центр професійно – технічної освіти  технологій та дизайну.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *