Короткострокові онлайн-курси для підтримки відбудови України в рамках Програми EU4Skills

У рамках Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» (далі – Програма EU4Skills) за підтримки Міністерства освіти і науки України Національною агенцією освіти Фінляндії (EDUFI) у консорціумі з Omnia Education Partnerships (OEP) розроблено  короткострокові онлайн-курси для підтримки відбудови України.

Курси передбачають опанування навичок, особливо затребуваних на ринку праці й актуальних для відбудови України. Ключові сфери: охорона здоров’я, будівництво, інформаційно-комунікаційні технології, соціально-психологічна робота, педагогіка, підприємництво та менеджмент (сучасні підходи до управління в умовах інтеграції в європейський освітній простір) тощо. Серед спікерів заходу:

 ▪ Ірина Шумік, генеральний директор директорату професійної освіти МОН України

 ▪ Мерві Янссон, виконавчий директор Omnia Education Partnerships (OEP), Фінляндія

Методисти Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області активно долучились до проходження курсів. За результатами тестування було отримано сертифікати.

Пройти навчання за курсами можуть усі бажаючі, зокрема, керівники закладів освіти, здобувачі освіти, педагогічні працівники, а також дорослі особи, які мають намір пройти перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *