Колегія Департаменту освіти і науки ОДА педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області

12 лютого 2020 року на базі Вищого професійного училища №41 м. Тульчина відбулась щорічна колегія Департаменту освіти і науки ОДА педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області за участю голови облдержадміністрації Владислава Скальського та заступника голови облдержадміністрації Ігоря Івасюка.

Заступником директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – начальником управління професійної освіти, інноватики та науки Валерієм Бачинським були підведені підсумки роботи системи професійної освіти у 2019 році та перспективи її розвитку на 2020 рік в сучасних умовах.

Зі звітом про діяльність Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області за 2019 рік та перспективи на 2020 рік виступив директор Дорош Василь Степанович.

Методисти Центру виступили на секціях заступників директорів з навчально-теоретичної роботи та заступників директорів з навчально-виробничої роботи виступили з доповідями:

Бабіч Т.Ф. – «Особливості проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання у закладах професійної (професійно-технічної) освітиу 2019-2020 навчальному році»;

Ткачук Г.Е. – «Особливості ДПА та ЗНО з математики» та «Атестація педагогічних працівників в системі професійної (професійно-технічної) освіти»;

Латуша Н.В. – «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників в системі професійної (професійно-технічної) освіти»;

Мазур В.А. – «Основні вимоги до організації охорони праці та пожежної безпеки у ЗП(ПТ)О».

Учасники ознайомилися з роботою навчально-практичного центру, який був відкритий на базі закладу та оснащений сучасним обладнанням, інструментами, матеріалами й сприяє якісній підготовці кваліфікованих робітників із професій «Слюсар-ремонтник» і «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *