ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області  03 квітня 2024року відбулося засідання навчально-методичної ради в очно-дистанційному форматі.

До розгляду  членів ради було представлено 4 проєкти рішень.

Розпочав  роботу, відкривши засідання та оголосивши порядок денний, Василь Дорош,  голова ради,  директор НМЦ ПТО у Вінницькій області,  кандидат юридичних наук, доцент. Також він виступив із доповіддю «Про організацію роботи та основні пріоритетні завдання навчально-методичної ради в 2024 році», у якій було окреслено найважливіші аспекти діяльності ради. Він наголосив  на подальшому спрямуванні роботи  на  модернізацію  науково-методичного  та інформаційного  забезпечення   закладів професійної (професійно-технічної) освіти, організацію методичного супроводу впровадження інноваційних проєктів у освітній процес, стисло окресливши перспективи діяльності.

До уваги членів методичної ради було запропоновано інформаційно-аналітичні матеріали«Моніторинг працевлаштування випускників  2023 року у розрізі професій», які узагальнила та представила Олеся Мукомел,методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.

Також на даному засіданні члени ради заслухали та схвалили прогресивний педагогічний досвід  Ірини Ластівки, викладача української мови та літератури ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище», на тему: «Формування ключових компетентностей здобувачів освіти на уроках української мови та літератури: інноваційні технології та креативні підходи», який вивчала  й узагальнювала Тетяна Бабіч, методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.

Юрій Слічний, методист НМЦ ПТО у Вінницькій області, розробив та  представив до  розгляду  методичні рекомендації «Особливості методики розробки комплексних кваліфікаційних завдань із робітничих професій».

 Засідання проходило у творчій та дружній атмосфері. Члени методичної ради обговорювали проєкти рішень та вносили пропозиції й корективи, висловлювали побажання. Усі із запропонованих до розгляду проєктів рішень були взяті за основу одноголосно.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *