ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

12 жовтня 2023 року відбулось засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області відповідно до плану роботи навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Вінницькій області на 2023 рік.

Навчально-методична рада проходила у залі засідань НМЦ ПТО у Вінницькій області в очно-дистанційному форматі.

Відкрив засідання голова навчально-методичної ради, кандидат юридичних наук, доцент, директор НМЦ ПТО у Вінницькій області Дорош Василь Степанович. У вступному слові він оголосивпитання порядку денного та регламент роботи.

Було запропоновано до розгляду такі питання:

  • Про внесення змін до складунавчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області та редакційної колегіїзбірника науково-методичних праць «Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини». Дорош Василь Степанович – к.ю.н., доцент, директор НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Про визнання результатів підвищення кваліфікації методиста Стецюк Н.П. Мукомел Олеся Вікторівна –методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Розгляд та затвердження методичних рекомендацій на тему: «Методика розробки, апробації та впровадження Державних освітніх стандартів». Слічний Юрій Олександрович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Розгляд та затвердження методичних рекомендацій на тему: Використання об’єктів захисних споруд ЗП(ПТ)О в умовах воєнного стану». Мазур Вячеслав Анатолійович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Розгляд та затвердження методичних рекомендацій на тему: «Інклюзивна освіта та перспективи її розвитку». Гордійчук Алла Володимирівна-методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.

За результатами засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області було ухвалено рішення, внесено корективи, запропоновано варіанти рекомендаційних пропозицій стосовно питань, які були представлені до розгляду. Всі із запропонованих проєктів рішень було взято за основу одноголосно.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *