Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини, випуск №20, 2022 рік

З метою висвітлення проблем та перспектив науково-методичного забезпечення професійної (професійно-технічної) освіти, впровадження досвіду педагогічних технологій та авторських методик, розгляду аспектів педагогічної майстерності педагогів професійного навчання та розкриття сучасних підходів щодо загальноосвітньої підготовки та виховної роботи серед здобувачів освіти Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Вінницькій області з 2012 року здійснюється видання науково-методичного збірника «Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини».

Протягом І кварталу 2022 року підготовлено до друку №20 збірника. в який увійшло 55 статей педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, вищої та фахової передвищої, загальної середньої освіти, методистів, керівників освітніх закладів, науковців. №20 Вісника знаходиться у друкарні та незабаром видання буде надруковано.

На разі редакційною колегією здійснюється редагування публікацій, поданих до №21 збірника.

У статтях педагогічні працівники діляться досвідом впровадження інноваційних навчальних технологій, використання сучасних інструментів та матеріалів, організації співпраці з роботодавцями та соціальними партнерами. Висвітлюють новітні аспекти управлінської діяльності. Багато статей присвячено проблемі організації дистанційного навчання, а також психологічного супроводу освітнього процесу.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *