ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар».

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області, на виконання наказу  Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації від 01.03.2019 року №106 «Про організацію І і ІІ  етапів  Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності з робітничих професій серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2018/2019 навчальному році»  18 квітня 2019 року  на базі ДПТНЗ “Вінницьке вище професійне училище сфери послуг” відбувся ІІ етап Всеукраїнського  конкурсу фахової майстерності  серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар».

          У конкурсі брали участь учні із 21 закладу професійної (професійно-технічної) освіти області, де здійснюється підготовка спеціалістів за вказаною професією.

У теоретичному турі конкурсу учасники виконували 60 комп’ютерних тестових завдань із чотирма варіантами відповідей. Практичний тур тривав 3 астрономічні години і передбачав  приготування філе курячого фаршированого зі складним гарніром та яблук смажених у тісті.

Оцінювало роботу конкурсантів професійне журі, до складу якого були запрошені  представники адміністрації найвідоміших закладів громадського харчування Вінниці:

 Степанов Андрій Олександрович – технолог харчових продуктів, керівник ресторану «Мангал ПАБ»;

Комар Наталія Володимирівна – завідуюча виробництвом ресторану «Модрина»;

Столяр Юрій Васильович – шеф-кухар ресторану «Мафія»;

Гавриш Юлія Костянтинівна – голова правління споживчого товариства «Гнівань»;

Гаврилюк Наталя Павлівна – керуюча закладом кафе «про100їжа», технолог громадського харчування.

            За підсумками конкурсу було визначено  призові місця:

І місце       

Григоришина Анастасія Олександрівна,  учениця ДНЗ «Вище професійне  училище №7 м.Вінниці»;

ІІ місце

Коломієць Дмитро Олексійович, учень ДПТНЗ “Вінницьке вище професійне училище сфери послуг”;

Сошинський Володимир Вікторович, учень ДПТНЗ “Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище”;

ІІІ місце

Ковальчук  В’ячеслав  Русланович, учень ДНЗ “Гущинецьке вище  професійне училище”;

Римаренко Аліна Анатоліївна , учениця ДНЗ “Центр професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці”.

Учасники конкурсу, які здобули призові місця, були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА та подарунками, решта конкурсантів – відзначені грамотами за участь.

    За високий рівень організації та проведення конкурсу оголошено Подяку Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА закладу ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг».

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *