Розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної(професійно-технічної) освіти з професії «Маляр»

14 травня на базі Вищого художнього професійного училища №5 м. Вінниці розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу  фахової майстерності серед здобувачів професійної(професійно-технічної) освіти з професії «Маляр».
У конкурсі беруть участь здобувачі професійної освіти з 23 регіонів України. В урочистому відкритті Конкурсу взяли участь: Бачинський В.Г.- заступник директора Департаменту освіти і науки, Дорош В.С.- директор НМЦ ПТО у Вінницькій області, Богданович О.І.- методист відділу науково та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Торальф Вайзе – представник Фонду імені Ебергарда Шьока (Баден-Баден, Німеччина) , Яценко О.В. директор Департаменту освіти Вінницькоі міської ради, Скоковська Г.П.- директор Вінницького обласного центру зайнятості.

Конкурс триватиме впродовж трьох днів з 14.05.2019р. по16.05.2019р.  Учасники конкурсу приступили до виконання практичного туру.

Супроводжуючі особи ознайомились з навчально-практичним комплексом для підготовки з професії  «Маляр, реставратор декоративно-художніх фарбувань», та взяли участь у майстер-класі на тему: «Сучасні технології та інструменти у малярних роботах» .

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *