Перемога у всеукраїнському етапі XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.07.2022 року №631 «Про  нагородження переможців ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» учениця Теплицького професійного аграрного ліцею Вінницької області Сагайдак Альона Миколаївна здобула перемогу у фінальному етапі та  нагороджена ДИПЛОМОМ І СТУПЕНЯ серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

         Альона опанувала  в освітньому закладі  професію  «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», нагороджена золотою медаллю “За високі досягнення у навчанні”. Старанна, здібна і творчо обдарована особистість. Закохана у  літературу, багато читає, пише вірші. Мріє стати філологом та видати збірку поезій.

Вітаємо переможницю  та її викладача – Тигипко Валентину Іванівну! Бажаємо їм подальших творчих успіхів, нових досягнень. Надалі підкорювати  мовно-літературні та життєві вершини!

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *