Міжобласний вебінар «Використання можливостей навчальних господарств ЗП(ПТ)О при підготовці та перепідготовці фахівців з професій сільськогосподарського профілю»

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області 14.02.2023р. було проведено міжобласний вебінар НМЦ ПТО Вінницької та Дніпропетровської  областей з теми: «Використання можливостей навчальних господарств закладів професійної (професійно-технічної) освіти при підготовці та перепідготовці фахівців з професій сільськогосподарського профілю».

У вебінарі брали участь керівники та методисти НМЦ ПТО, заступники директорів, старші майстри, викладачі, майстри виробничого навчання ЗП(ПТ)О сільськогосподарського профілю Вінницької, Дніпропетровської областей. Були присутні 61 учасник з 29 ЗП(ПТ)О обох областей.

Два заклади професійно (професійно-технічної) освіти Дніпропетровської області поділились своїм досвідом з таких тем: «Навчальне господарство як складова частина ефективної діяльності навчально-практичного центру ВПУ № 75» та «Роль навчального господарства у впровадженні дуальної форми здобуття освіти в організації професійно-практичної підготовки здобувачів освіти Професійно-технічного училища № 79».

Три заклади професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області поділились своїм досвідом з таких тем: «Методика та практика проведення виробничої практики та пробних  робіт у ЗП(ПТ)О сільськогосподарського профілю»; «Формування сучасних професійних компетентностей в умовах дослідницької роботи на навчальному господарстві Вищого професійного училища №41 м. Тульчина»; «Впровадження в освітній і виробничий процеси нових модулів підготовки кваліфікованих робітників з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» з використанням засобів і  методів супутникового контролю та спеціалізованих агродронів під час вирощування й збирання сільськогосподарських культур в навчальному господарстві Вищого професійного училища № 42».

За відгуками учасників матеріали вебінару були цікавими і корисними для удосконалення освітнього процесу у ЗП(ПТ)О сільськогосподарського профілю.

Для всіх бажаючих, які з технічних причин не змогли взяти участь у вебінарі, матеріали вебінару знаходяться на Google диску за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1pdWRwj5l2N5rphL_HPMHa9xLt8ZLMolT?usp=share_link

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *