Засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О з навчально – виробничої роботи

20 лютого 2020 року на базі ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту»  було проведення засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О  з навчально – виробничої роботи  на тему: «Формування  нового змісту, інноваційних  форм і методів виробничого навчання здобувачів освіти. Використання в освітньому процесі елементів дуальної форми навчання».

Відкрив засідання обласної методичної секції та виступив Дорош В.С.директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області.

З особливостями діяльності вищого міжрегіонального професійного училища залізничного транспорту в умовах сьогодення ознайомив присутніх  директор освітнього закладу Стецюк А.О.

Адміністрація училища здійснює співпрацю з структурними підрозділами АТ “Укрзалізниця” щодо впровадження елементів дуальної форми навчання в освітній процес. Здобувачі освіти беруть активну участь в галузевих конкурсах, які організовує АТ “Укрзалізниця”.

Про співпрацю з підприємствами залізничної галузі та досвід роботи педагогічного колективу училища з питань запровадження в освітній процес елементів дуальної форми навчання виступили заступники директора з НВР та НР Рибіцька А.В. та Коломійчук О.О. 

Досвідом роботи з питань впровадження в освітній процес інноваційних методів виробничого навчання та елементів дуальної форми освіти поділились: в. о. директора ВХПТУ №5 м. Вінниця – Ніколін Д.І., заступник  директора з навчально – виробничої  роботи  ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» –  Тютюнник М.М. та заступник директора з навчально-виробничої роботи  ДПТНЗ «Мазурівський аграрний центр професійно-технічної освіти»Ястремський О.М.

Методист НМЦ ПТО у Вінницькій області – Марчук В.А. ознайомив учасників засідання методичної секції  з основними напрямами роботи педагогічних колективів та методичної служби щодо запровадження в освітній процес інноваційних методик та проектів.

Викладачі спеціальних дисциплін: Голумбієвський В. В. та Пржевальський О.Е.  ознайомили присутніх з роботою навчально-практичного центру училища з підготовки кваліфікованих робітників з професій: «Помічник машиніста електровоза. Помічник машиніста тепловоза. Монтер колії». Презентували використання в освітньому процесі VR / AR  технологій (віртуальна та додаткова реальність).

Учасники зібрання відвідали відкритий полігон училища з підготовки кваліфікованих робітників з професій: «Слюсар з ремонту рухомого складу. Машиніст тепловоза» та «Провідник пасажирського вагона».

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *