Засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О з навчальної роботи

Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Вінницькій області 14 листопада 2019 року на базі ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Вінниця відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О з навчальної роботи на тему: «Використання перспективних технологій в удосконаленні ділової культури заступника директора з навчальної роботи в умовах сьогодення».                                                                                                               

В роботі секції брали участь і виступили: директор Навчально-методичного центру Дорош В.С. та директор ДНЗ «ВПУ №7 м. Вінниці» Нартовський В.Ю.

Досвідом роботи з основних функцій педагогічного менеджменту  поділилися у своїх виступах заступники директорів з навчальної роботи: Бартко А.Е. (ВПУ №7 м. Вінниці), Зав’ялова Е.П.(ВПУ № 41 м. Тульчина) та Коломійчук О.О. (ДНЗ «Козятинське МВПУ ЗТ»).                                           

Методист  НМЦ НТО Бабіч Т.Ф. ознайомила заступників директорів ЗП(ПТ)О з особливостями проведення ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Методист  Навчально-методичного центру Марчук В.А. провів практичну роботу з підготовки і написання рішень управлінського характеру. 

Учасники засідання методичної секції ознайомились з навчально-матеріальною базою училища та експонатами педагогічної виставки.

Голова методичної секції – Зав’ялова Е.П. провела анкетування «Самооцінка діяльності», ознайомила з планом роботи обласної методичної секції на 2020 рік.      

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *