ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

12 жовтня 2021 року відбулось засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області, відповідно до плану роботи навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Вінницькій області на 2021 рік.

Засідання відбулося у залі засідань НМЦ ПТО у Вінницькій області.

На даному засіданні було запропоновано до розгляду 6 проєктів рішень:

  • Про стан підготовки кваліфікованих робітників з професій будівельного профілю в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Вінницької області. Западнова Світлана Анатоліївна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Про методичний супровід організації дистанційного навчання під час викладання української мови та літератури у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Бабіч Тетяна Федорівна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Про блог – як засіб розвитку компетентності інженерів з охорони праці закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Мазур В’ячеслав Анатолійович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Про впровадження у робочі навчальні плани додаткових модулів: «Використання супутникової навігації та безпілотних літальних апаратів при вирощуванні сільськогосподарських культур» з професії  «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Слічний Юрій Олександрович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.
  • Розгляд та затвердження досвіду роботи творчих груп в рамках методичного об’єднання «Подолання наслідків пандемії COVID-19 у діяльності психологічної служби системи освіти». Короленко Лілія Святославівна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області, Нагало Тетяна Шамседінівна практичний психолог ВПУ №42 м.Погребище.
  • Розгляд та затвердження порадника (на допомогу керівнику) «Методика організації та проведення стажування майстрів виробничого навчання на підприємствах, установах, організаціях». Глущенко Ганна Миколаївна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області.

За результатами засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області були ухвалені рішення, окреслено пропозиції та рекомендації щодо удосконалення роботи з даних напрямів діяльності.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *