Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи

30 травня на базі ПТУ №14 смт Вороновиця відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи на тему: «Професіоналізація та соціальна адаптація здобувачів освіти у ЗП(ПТ)О під час навчально- виробничого процесу».

          З досвідом роботи освітнього закладу поділилися директор училища Нагорний В.М. та заступник директора з навчально-виробничої роботи Рузяк Н.К., в роботі секції брали участь і виступали: заступник директора НМЦ ПТО у Вінницькій області – Мусій Л.В., методист – Мазур В.А. та Марчук В.А.

          З досвідом роботи з питань професіоналізації та соціальної адаптації здобувачів професійної освіти поділились: Дикий Ю.М. – заступник директора з навчально-виробничої роботи Крижопільського професійного будівельного ліцею, Скульський О.В. – заступник директора з навчально-виробничої роботи Браїлівського професійного ліцею, Кузьменко В.В. – заступник директора з навчально-виробничої роботи Барського професійного будівельного ліцею.

Учасники методичної секції ознайомились з навчально-матеріальною базою училища, навчально-практичним центром з професії «Бджоляр», відвідали майстер-клас з відповідної професії, підготовлений майстрами та викладачами закладу.
Заступники директорів з навчально-виробничої роботи відвідали музей авіації та космонавтики  смт Вороновиця.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *