Тренінг у рамках Програми EU4Skills

У рамках Програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» за підтримки Міністерства освіти і науки України  розпочався тренінг «Європейські практики регулювання професійної освіти та навчання».

         Метою тренінгу є консолідація європейських рекомендацій, принципів для розвитку, підтримки, модернізації української системи професійної освіти, долучення провайдерів/надавачів професійної освіти, стейкхолдерів, регіональних органів управління до оновлення та трансформації української системи професійної освіти з максимальним наближенням до європейського освітнього простору, прискорення мобільності випускників закладів професійної освіти на національному та європейському ринках праці.

         У тренінгу беруть участь працівники навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти України, від Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області – методисти Марчук В.А. та Западнова С.А.

         Тренінг передбачає участь у 7 інтерактивних семінарах, 3 дискусійних сесіях та 2 ворк-шопах.

         15–16 серпня відбулись перші два інтерактивні семінари під час яких розглянуто питання концепції розроблення навчальних програм професійної (професійно-технічної) освіти та систем кваліфікацій у ЄС.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *