Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні

11.12.2023 р. відбувся захід у форматі Відкритого Простору на тему миротворчості в рамках проєкту “Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед” за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини. В такий інтерактивний спосіб було підведено проміжні підсумки плідної роботи та розроблено алгоритм дій про те, як саме ми можемо разом відбудовувати нашу Україну та сприяти подоланню конфліктів.

Зазначений формат дозволив максимально реалізувати потенціал учасників (серед яких була методистка НМЦ ПТО у Вінницькій області Лілія Короленко та інші громадські активісти, представники закладів освіти, державних та соціальних структур).

Учасники та учасниці, у супроводі фасилітаторки Open Space Works Ukraine Мар’яни Завійської, сформували порядок денний та ініціювали понад десять тем для подальших обговорень; проаналізували виклики та можливості для впровадження проєктів із миротворчості та відбудови на національному, регіональному і місцевому рівнях; генерували ідеї для подальших проектів; подолання конфліктів та відбудови громад; посилили взаємодію і партнерство між учасниками Відкритого Простору.

Результати даних обговорень запротокольовані та будуть оцифровані у формат Книги результатів Відкритого Простору, яка міститиме контакти ініціаторів для подальшої співпраці. Книгу по завершенню заходу отримає кожен присутній учасник та учасниця.

Маємо надію, що напрацьовані ідеї стануть основою для нових проєктних ініціатив та зроблять свій внесок у надважливу справу розбудови миру в Україні!

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *