Підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу організацію роботи навчально-виробничих майстерень (лабораторій) з професії «Муляр»

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області, з метою виявлення та поширення в ЗП(ПТ)О прогресивного педагогічного і виробничого досвіду впродовж першого семестру 2023 – 2024 навчального року був проведений обласний огляд-конкурс серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти на кращу організацію роботи навчально-виробничих майстерень (лабораторій)  з професії «Муляр».

В огляді-конкурсі брали участь 6 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, в яких здійснюється підготовка  кваліфікованих робітників за цим фахом.

Усі учасники огляду-конкурсу показали належний рівень кадрового, матеріально-технічного та методичного забезпечення роботи навчально-виробничих майстерень  (лабораторій).

За рішенням журі переможцями конкурсу стали:

І місце  –  ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Вінниці»;

ІІ місце – ДПТНЗ  «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти»;

ІІІ місце – ДПТНЗ «Мазурівський аграрний центр професійно-технічної освіти».

Також  були визначені кращі заклади щодо організації діяльності майстерень (лабораторій) за окремими напрямами роботи:

– в номінації «Організація методичного забезпечення фахової підготовки з професії «Муляр» – ДНЗ «Немирівський професійний ліцей»;

– в номінації  «Обладнання майстерні відповідно до сучасних вимог» – ДНЗ «Барський професійний будівельний ліцей»;

–  в номінації «Особистісно орієнтований підхід в організації навчальної та позанавчальної роботи під час підготовки здобувачів освіти з професії «Муляр» – Теплицький професійний аграрний ліцей Вінницької області.

Переможці та призери обласного огляду-конкурсу були нагороджені дипломами, педагогічні працівники – завідувачі марень (лабораторій) – грамотами НМЦ ПТО у Вінницькій області.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *