Проєкт USAID «Розвиток трудового потенціалу України»

Із початком повномасштабного вторгнення Україна зазнала катастрофічних руйнувань усіх видів інфраструктури та виробничих об’єктів. Тисячі громадян України залишилися без можливості працювати, утримувати себе та свої сім’ї, бо були вимушені мігрувати.

В умовах сьогодення потрібно приймати важливі рішення та змінювати звичні принципи підготовки кадрів, аби якнайшвидше змінити ситуацію на краще та знизити рівень безробіття в Україні.

Проєкт «Розвиток трудового потенціалу для України», за сприяння  USAID, націлений на поступове відновлення ринку праці та надання населенню нових кар’єрних можливостей. Пріоритетними напрямами є: агровиробництво та агроперевезення, будівництво, машинобудування, виробництво, обслуговування. 

З цією метою в нашому регіоні розповсюджувалися інформаційні банери про проєкт USAID, де, зокрема, мова йде про підготовку за короткотривалими програмами. Такі банери були розміщені в місцях перебування внутрішньо переміщених осіб, у Вінницькій філії Вінницького обласного центру зайнятості та в гуртожитках ЗП(ПТ)О м. Вінниці: ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище», ДНЗ «Вище професійне училище № 7 м. Вінниці», ДНЗ «ЦПТО № 1 м. Вінниці» та ДНЗ «Вінницький ЦПТО технологій та дизайну». 

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *