Перемога профтехосвітян області на міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

20-22 жовтня 2021 року в м. Києві відбулася ХІІІ міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – наймасштабніший професійний захід в освітньому середовищі нашої країни. Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Міністр освіти і науки України Шкарлет Сергій Миколайович, президент Національної академії педагогічних наук України Кремень Василь Григорович, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Баженков Євген Володимирович.

Цьогоріч виставка представила 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії, Словаччини. В межах виставки пройшло 53 конференції, презентації, семінари, круглі столи, педагогічні коучинги, майстер-класи.

Варто відзначити, що освітня виставка стала знаковою подією для профтехосвітян Вінниччини і була спрямована на презентацію та обмін кращими освітніми практиками, обговорення нагальних проблем і тенденцій у сучасному просторі, що задає вектор для подальшого ефективного розвитку партнерської взаємодії та участі в національних і закордонних науково-освітніх програмах і проєктах. За результатами конкурсної програми виставки відбулося нагородження переможців конкурсів «Лідер інновацій в освіті» та тематичних номінацій.

За упровадження інноваційних педагогічних технологій, методів, форм роботи в освітній процес ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті».

ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті».

Золоті медалі отримали:

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Вінницькій області

ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту»

ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище»

ДНЗ «Вище професійне училище № 7 м. Вінниці»

ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник»

Срібні медалі отримали:

ДПТНЗ «Жмеринське вище професійне училище»

ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти № 1 м. Вінниці»

ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну»

Організатори та учасники виставки отримали схвальні відгуки відвідувачів про інноваційний досвід вінничан. Вітаємо освітян і зичимо успішного здійснення планів та проєктів у майбутньому!

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *