ОНЛАЙН-ВЕБІНАР ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ

       За ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області та за сприяння Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти   08 лютого 2022 року   проведено онлайн-вебінар для викладачів англійської мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

      Методист ВРЦОЯО Новікова Оксана Ігорівна ознайомила учасників заходу  із основними аспектами складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.

       Зміст сертифікаційної роботи визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Програму розроблено на основі чинної навчальної програми з англійської мови  для закладів загальної середньої освіти.

Сертифікаційна робота з англійської мови налічує 59 завдань різних форм та складається з чотирьох частин: «Розуміння мови на слух (аудіювання)» (16 завдань), «Читання» (22 завдання), «Використання мови» (20 завдань) і «Письмо» (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю).

       Здобувачі освіти, які вибрали англійську мову для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання,  отримають оцінку за шкалою 1–12 балів. Для тих, хто вивчав англійську мову на рівні стандарту, у процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання завдань №1–16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17–32 частини «Читання», №39–43, №49–53 частини «Використання мови» та №59 частини «Письмо».

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *