Кращі навички для сучасної України

З 24 по 26 квітня 2023 року у м. Києві проходила фінальна  конференція на тему: “Вдосконалення підприємницьких навичок учнів ЗП(ПТ)О”, яку було організовано ЗНГО «Волинський ресурсний центр» за сприяння Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України в рамках проєкту “EU4Skills: Кращі навички для сучасної України” для методистів та викладачів ЗП(ПТ)О всіх регіонів України. Представниками ПТО Вінниччини були : Лілія Короленко, методист НМЦ ПТО у Вінницькій області та Тетяна Каменщук, директор Вищого професійного училища №42 м. Погребище.

Зівступним словом конференцію відкрила представник Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України – Вікторія Джус, яка акцентувала увагу на важливості впровадження даного навчального курсу. Модератор – Ігор Воляник, менеджер проєкту, розповів про зміцнення спроможності закладів ПТО покращувати адаптованість молоді до потреб ринку праці в період воєнного стану шляхом розвитку підприємницьких навичок. Огляд тренінгових підходів та принципів навчального курсу «Власна справа» провели модератори – Сергій Ващук, бізнес-тренер та Катерина Гладкевич , менеджер програм розвитку компетенцій.

Протягом даної конференції учасники генерували ідеї впровадження нових навчальних продуктів на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Відбувалось сегментування потенційних клієнтів навчальних продуктів ЗП(ПТ)О. Визначено потреби цільових аудиторій і їхніх вимог до організації навчання. Підсумовано складові успішного комерційного курсу, на що потрібно звернути увагу з огляду потреб клієнтів. По завершенню конференції, відбулося підбиття підсумків та окреслено поетапні кроки впровадження навчального курсу розвитку підприємницьких навичок учнів «Власна справа».

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *