Засідання обласних методичних секцій заступників директорів і методистів ЗП(ПТ)О області

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області 15 вересня 2022 року в режимі онлайн проведено спільне засідання обласних методичних секцій заступників директорів і методистів ЗП(ПТ)О області на тему: «Організаційно-методичні засади освітнього процесу в ЗП(ПТ)О області у 2022-2023 навчальному році».

Відкрив засідання обласних  методичних секцій і виступив Дорош Василь Степанович директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області, кандидат юридичних наук.

У роботі засідання брала участь і виступила Москалюк  Анжела Володимирівна – начальник відділу вищої, професійної та передвищої освіти  управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики ОДА , яка поінформувала присутніх про початок нового навчального року в ЗП(ПТ)О області та виконання регіонального і державного замовлень у 2022 році.

Методист НМЦ ПТО у Вінницькій  області – Марчук Василь Анатолійович ознайомив учасників засідання з нормативно-інструктивними документами щодо організованого початку 2022-2023 навчального року.

Про особливості викладання  історії, правознавства та Захисту України під час воєнного стану ознайомив слухачів методист Центру – Мазур Вячеслав Анатолійович.

Про основні зміни до навчальних програм та вимоги щодо викладання  географії, фізичної культури та громадянської освіти ознайомив присутніх методист Центру – Слічний Юрій Олександрович.

Методист з питань діяльності психологічної служби ЗП(ПТ)О Вінницької області – Короленко Лілія Святославівна у своєму виступі акцентувала увагу на основні напрями діяльності психологічних служб ЗП(ПТ)О у новому навчальному році.

Про вимоги до складання плану роботи ЗП(ПТ)О на 2022-2023 навчальний рік і робочих навчальних планів ознайомила учасників засідання методист Центру – Глущенко Ганна Миколаївна.

За підсумками засідання обласних методичних секцій у ЗП(ПТ)О області надіслані відповідні методичні рекомендації та презентації виступаючих.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *