ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Відповідно до плану роботи навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Вінницькій області на 2021 рік, 15 червня 2021 року на базі ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» відбулось засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області.

Відкрив засідання голова навчально-методичної ради, кандидат юридичних наук, доцент, директор НМЦ ПТО у Вінницькій області Дорош Василь Степанович. У вступному слові він повідомив питання порядку денного, визначив напрями діяльності навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області .

На даному засіданні було запропоновано до розгляду 6 проєктів рішень.

Одним із пріоритетних питань було внесення змін до складу навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області та редакційної колегії збірника науково-методичних праць «Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини» у Вінницькій області. З даного питання виступав голова навчально-методичної ради Дорош Василь Степанович.

Члени методичної ради обговорювали та затверджували  проєкти рішень з наступних питань:

1) Затвердження до друку статей дев’ятнадцятого номера збірника науково-методичних праць «Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини». Заслухали (Западнова Світлана Анатоліївна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області);

2) Узагальнення досвіду роботи заступника директора з навчальної роботи ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» Корженко С.Г. «Формування сучасного освітнього середовища в закладі професійної (професійно-технічної) освіти». (Марчук Василь Анатолійович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області);

3) Аналіз тематичного планування модулів з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» та про створення сайту для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О сільськогосподарського профілю. (Слічний Юрій Олександрович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області);

4) Розгляд та схвалення перспективного педагогічного досвіду  викладача математики ВПУ № 41 м. Тульчина Петрової Т.В. (Ткачук Ганна  Едуардівна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

За результатами засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області були ухвалені рішення, внесено пропозиції та рекомендації щодо удосконалення роботи з даних напрямів діяльності.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *