Впровадження Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» разом з Міністерством освіти та науки України

10 січня 2023 року за підтримки програми Європейського Союзу «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» в рамках реалізації субпроєкту «Підтримка кар’єрного консультування закладами професійної (професійно-технічної) освіти» відбувся бізнес-сніданок на тему “Соціальне підприємництво”.

На заході було обговорено нагальні питання застосування, модернізації та розвитку Центрів кар’єри, наявні кейси для роботи та вирішення проблемних питань, методи налагодження взаємозв’язків між бізнесом та закладами ПТО. Викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти Вінниччини обговорили з тренером Романом Куриленком та координаторкою з розвитку соціального підприємництва в Future Development Agency Аліною Бочарніковою соціальне підприємництво в Україні. Чим воно відрізняється від бізнесу у звичному розумінні? Який розвиток має в нашій країні? Як держава може підтримати соціальних підприємців? І головне: викладачі можуть допомогти учням оцінити це як можливий шлях професійного розвитку. Розглянули безпосередньо реалії роботи Центрів кар’єри.

Говорили про комунікацію – не тільки з учнями, а й з работодавцями. Учасники також поділилися своїм досвідом, зазначили, що такі проєкти, як нинішній, насправді демонструють європейські норми та підходи до кар’єрного розвитку.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *