Вебінар про тижні знань з основ безпеки життєдіяльності

        Відповідно до плану роботи на 2024 рік, Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Вінницькій області спільно із НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області 22 березня 2024 року  проведений  вебінар для призначених осіб з питань цивільного захисту та інженерів з охорони праці закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему: «Основні акценти проведення тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності ЗП(ПТ)О».

              Із вступним словом виступив директор НМЦ ПТО у Вінницькій області Василь Дорош.

              Питання про проведення тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності розкрила методист ОМК НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Ольга Гловацька.

              Майстри виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Зоя Циркун та Катерина Маркорій продемонстрували основні алгоритми дій під час проведення серцево-легеневої реанімації та зупинки кровотечі постраждалим. Фахово показали як користуватися турнікетами, мішком АМБУ та АЗД.

             Методист Мазур В.А. акцентував увагу учасників вебінару на організації основних питань з мінної безпеки ЗП(ПТ)О.

             Учасникам вебінару для використання в роботі буде надіслано рекомендації наших колег із НМЦ  ЦЗ та БЖД Вінницької області щодо актуальних питань мінної безпеки.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *