Тренінгова програма для молоді Skillslab

Агенція регіонального розвитку розпочинає набір на тренінгову програму «SkillsLab: власна справа» для молоді, яка хоче започаткувати власну справу.

Про що? «Skillslab: власна справа» – це тренінгова програма, спрямована на розвиток та вдосконалення навичок, які є необхідними для успішної реалізації бізнесу. Програма надасть знання щодо особливостей запуску власного бізнесу, фінансових питань при започаткуванні підприємницької діяльності, основ написання бізнес-плану, а також навичок формування маркетингової стратегії та презентації продукту.

Для кого? – Молодь 16-35 років: студенти та випускники училищ, коледжів та університетів, які готові започаткувати власну справу.

Коли та де? – у понеділок та четвер з 02- листопада до 26 листопада з 17:30 до 19:30 на платформі GooglеMeet.

Формат? онлайн

Як взяти участь? Заповни до 28 жовтня 2020 року онлайн форму https://docs.google.com/forms/d/1-mIF0l1mUobA6utMhc_FFR3OZxKTIQW1KoNizSlo9Jc/edit

Вартість участі? Участь у програмі безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

«Skillslab: власна справа» розроблена Центром “Розвиток КСВ” та Фондом ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України та впроваджуватиметься Агенцією регіонального розвитку Вінницької області. 

У разі виникнення запитань звертайся до координатора Олени на електронну адресу ardvin.org@gmail.com

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *