Регіональна виставка технічної творчості учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Творча молодь Вінниччини».

24 травня, у Вінниці відбулась регіональна виставка технічної творчості учнів  закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Творча молодь Вінниччини».

        Учні та викладачі  ЗП (ПТ) області на Європейській площі  розмістили яскраві виставкові  експозиції.

       Організатори фестивалю (Департамент освіти і науки Вінницької облдержадміністрації та Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів) підкреслюють, що основною його метою є підтримка та розвиток науково-технічної творчості учнівської молоді; пропаганда досягнень учнівських колективів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької і винахідницької діяльності; здійснення профорієнтаційної роботи.

        Керівники області та гості фестивалю  оглянули виставку, на якій представлені роботи з промислового виробництва, транспорту і зв’язку, агропромислового комплексу і переробки сільськогосподарських продуктів, будівництва та деревообробки, торгівлі, сфери послуг, харчової промисловості, художніх промислів та народного ремесла.

З метою профорієнтаційної роботи на фестиваль запрошено учнів загальноосвітніх навчальних закладів з Вінницького, Калинівського, Літинського, Немирівського, Тиврівського районів та м.Вінниці.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *