ПРОБНЕ ЗНО-2020. ЗМІНЕНО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕСТУВАННЯ

Відповідно до наказу  Українського центру оцінювання якості освіти  від 21.05.2020 року №70 внесено зміни до дат  проведення пробного оцінювання.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

З  1 червня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти буде розміщено оновлені запрошення-перепустки, у яких будуть зазначені адреси пунктів пробного тестування. 

     Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО»  необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.  Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «запрошення». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.  

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу. Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни: 

  •  15 – 17 червня (українська мова і література);
  •  17 – 19 червня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).  

Для тих, хто скористається такою можливістю, результати тестування з української мови буде оприлюднено до 21 червня, з решти предметів — до 23 червня. 

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності: 

  •  оригіналу документа, за яким реєструвалися для участі в пробному ЗНО;
  •  запрошення-перепустки;
  •  засобів індивідуального захисту (маски, антисептик).  

Рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *