Засідання обласної методичної секції викладачів фізики ЗП(ПТ)О

Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Вінницькій області 2 жовтня 2019 року на базі ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» відбулося засідання секції викладачів фізики на тему: «STEM-освіта на уроках фізики». У роботі семінару взяли участь представники всіх закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Учасникам семінару було запропоновано відвідати урок з використанням елементів STEM-освіти: «Робота і потужність електричного струму. Правила електробезпеки» (Гріщенко Л.Ю., викладач  ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг») та захист навчального проекту «Механіка і мостобудування» (Герасименко О.А., викладач ДПТНЗ «Вінницьке професійне училище сфери послуг»).

Також перед викладачами виступили заступник директора з НВР Карпюк А.В. («Сучасні підходи до підготовки майбутніх кваліфікованих робітників у ДПТНЗ «Вінницьке професійне училище сфери послуг» в умовах європейського освітнього простору») та методист НМЦ ПТО у Вінницькій області Глущенко Г.М. («STEM-освіта, як засіб розвитку критичного мислення»).

Досвідом роботи щодо впровадження STEM- освіти у практику роботи училища поділилася Масліч С.В., методист ДПТНЗ«Вінницьке професійне училище сфери послуг».

Методичні аспекти реалізації елементів STEM-освіти висвітлила Ткачук Г.Е., методист НМЦ ПТО у Вінницькій області, викладач фізики ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище». Ніколіна С.М., викладач Вищого художнього професійно-технічного училища №5 м. Вінниця поділилась досвідом використання елементів STEM-освіти на уроках фізики.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *