Засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О з навчальної роботи

Відповідно до плану роботи Навчально – методичного центру 18 вересня на базі ВХПТУ №5 м. Вінниці відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О  з навчальної роботи на тему: «Роль заступника директора ЗП(ПТ)О з навчальної роботи в організації початку нового 2019 – 2020 навчального року».

Відкрив засідання обласної методичної секції та виступив Дорош В.С. – директор Навчально – методичного центру ПТО у Вінницькій області.

З роботою педагогічного колективу училища ознайомив присутніх в. о. директора училища – Ніколін Д.І.

З темою « Про особливості викладання загальноосвітніх предметів у 2019-2020 навчальному році » виступила – Зав’ялова Е. П.заступник директора з НТР ВПУ № 41 м. Тульчина, голова обласної методичної секції заступників директорів з НР.

Проосновні вимоги до складання, затвердження та дотримання розкладу навчальних занять розповіла Пилявець М.С.заступник директора з навчально – методичної роботи ВХПТУ №5 м. Вінниці.

З темою:«Роль заступника директора ЗП(ПТ)О з навчальної роботи у підготовці та виданні основних наказів та розпорядженьщодо організованого початку нового навчального року, дотриманні вимог до ведення ділової документації» виступив – Марчук В.А. – методист Навчально-методичного центру.

З інформаціями про«Про підсумки проведення ДПА у формі ЗНО з української мови, математики та історії України здобувачів освіти ЗП(ПТ)О у 2018 – 2019 н. р.» та «Особливості проведення ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання в новому навчальному році» виступили – Козаченко А. А.– начальник організаційно – методичного відділу Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти та Бабіч Т.Ф., методист Навчально-методичного центру ПТО.

Досвідом роботи з питань якісної підготовки освітнього закладу до нового навчального року поділилась  Корженко С. Г. – заступник директора з навчальної роботи ДПТНЗ «ВМВПУ».

Учасники засідання секції ознайомилися з навчально-матеріальною  базою училища.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *