ЗАСІДАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області  06 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради в очно-дистанційному форматі.

На засіданні були присутні члени ради, методисти НМЦ ПТО та педагогічні працівники ЗП(ПТ)О області. Відкрив  роботу навчально-методичної ради та ознайомив з порядком денним голова навчально-методичної ради, кандидат юридичних наук, доцент, директор НМЦ ПТО у Вінницькій області Дорош Василь Степанович.

Під час засідання було розглянуто наступні питання:
1. Про розгляд, схвалення та розповсюдження у ЗП(ПТ)О області методичних рекомендацій щодо викладання предметів гуманітарного циклу у 2022-2023 навчальному році (Бабіч Тетяна Федорівна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

2. Про розгляд і затвердження методичних рекомендацій «Особливості викладання загальноосвітніх дисциплін у 2022 – 2023 навчального року» (Марчук Василь Анатолійович – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

3. Про представлення  методичних рекомендацій «Силабус – новий формат планування освітнього процесу у ДНЗ «Вище професійне училище  № 7 м. Вінниці» (з досвіду роботи викладачів загальноосвітніх та спеціальних дисциплін) та «Методика використання проєктної технології при викладанні предмета «Технології (Загальні технології)» з досвіду роботи викладача спеціальних дисциплін  Івацко Тетяни Сергіївни та методичного посібника  «Інтерактивні технології на уроках географії та в позаурочний час (компетентнісний підхід)» з досвіду роботи викладача географії Вищого професійного училища №41 м. Тульчина Буряк-Габрись Ірини Олександрівни (Глущенко Ганна Миколаївна -методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

4. Про затвердження до друку статей двадцять першого номера збірника науково-методичного праць «Вісник професійно-технічної освіти Вінниччини» (Западнова Світлана Анатоліївна -методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

5. Про розгляд та схвалення прогресивного педагогічного досвіду викладача математики ДНЗ «Барський професійний будівельний ліцей»  Маршалюк Таїсії Петрівни з теми «Впровадження інтерактивних методів навчання та інноваційних технологій на уроках математики» (Западнова Світлана Анатоліївна -методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

6. Про розгляд та схвалення методичного посібника «Використання сучасних виробничих технологій при приготуванні страв з м’яса та сільськогосподарської птиці» (Западнова Світлана Анатоліївна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

7. Про розгляд та схвалення навчального посібника «Використання зварювального апарата інверторного типу TransSteel 2200 на уроках спеціальних дисциплін за професіями «Електрогазозварник» та «Електрозварник ручного зварювання»  (Западнова Світлана Анатоліївна – методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

8. Про розгляд та схвалення прогресивного педагогічного досвіду майстра виробничого навчання ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну» Кравченко Віктора Федоровича з теми «Використання інноваційних технологій під час підготовки висококваліфікованих працівників з професії: «Фотограф» (Гасич Майя Микитівна -методист НМЦ ПТО у Вінницькій області).

За результатами засідання було обговорено пропозиції та ухвалено ряд рішень з метою удосконалення відповідних напрямів роботи.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *