Відбувся семінар викладачів математики та історії України

Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Вінницькій області 12 грудня 2018 року на базі  ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну» відбувся семінар викладачів математики та історії України  на тему: «Особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики та історії України у закладах професійної (професійно-технічної) освіти».На секції розглянули питання:
— про результати ЗНО з математики та історії України 2017-2018 н.р. Особливості сертифікаційної роботи з обраного предмета (Козаченко А.А. та Черешнюк О.І. – відповідальні працівники Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти);
— заходи підвищення ефективності підготовки учнів до ДПА у формі ЗНО (Бабіч Т.Ф та Мазур В.А. – методисти НМЦ ПТО у Вінницькій області);
— особливості роботи викладачів математики та історії України при підготовці до ЗНО( Рогозовська-Косунець А.В та Осадчук В.Г. – викладачі ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну».
Викладачам ЗП(ПТ)О надано на електронних носіях матеріали фахівців Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, презентації методистів НМЦ ПТО у Вінницькій області та викладачів предмета «Історія України» та «Математика» ДНЗ «Вінницький ЦПТО.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *