Всеукраїнський конкурс фахової майстерності з професії «Електрогазозварник»

19 квітня 2021 року на базі ДНЗ «Немирівський професійний ліцей» в онлайн-режимі відбулося відкриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник».

В Конкурсі брали участь представники 25 регіонів України. В тому числі наш переможець  попереднього регіонального етапу Усман Бахтіярович Худойберганов, здобувач освіти 3 курсу ДНЗ «Немирівський професійний ліцей» .

В перший день змагань за програмою конкурсу відбувся теоретичний тур, який передбачав виконання тестового завдання на ПК всіма учасниками одночасно в режимі відеоконференції Googl Meet.

20 квітня 2021 року конкурсант Усман  виконав завдання практичного туру в режимі постійного відеозв’язку з асистентом Короленко Л. С. та журі. 

Практичний тур передбачав зварювання стикового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі у вертикальному (PF) просторовому положенні методом 135 (дугове зварювання металевим плавким електродом у середовищі активних газів) на спеціально оснащеному робочому місці. Наш конкурсант зварювання виконував відповідно до вимог технологічного процесу зварювання (WPS). Дякуємо адміністрації ДНЗ «Немирівський професійний ліцей»  за досконалу підготовку та професіоналізм.

Чекаємо на результати конкурсних змагань.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *