Проведення організаційного засідання методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

1 жовтня 2024 року відбулося організаційне засідання  методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області в рамках реалізації німецького освітнього проєкту Skills4Recovery «Професійна освіта в Україні /«Навички для відновлення».

Директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області ДОРОШ Василь Степанович у вітальному слові підкреслив важливість даного проєкту для розвитку професійної освіти в регіоні.

У ході засідання  начальник відділу вищої, професійної, фахової передвищої освіти та науки Управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації МОСКАЛЮК Анжела Володимирівна  підкреслила важливість проєкту для розв’язання поточних економічних проблем регіону та  ключові аспекти впровадження проєкту. Також акцентувала увагу на важливості створення освітніх можливостей для  різних категорій людей працездатного віку.

Методист  БАБІЧ Тетяна Федорівна розповіла про участь Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти  у Вінницькій  у тренінгах в рамках реалізації проєкту Skills4Recovery.

Під час  зустрічі було обговорено актуальні питання  інтеграції інноваційних технологій  щодо  підтримки викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти у процесі їх професійного зростання.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *