Відкриття лабораторії плодоовочівництва

2 вересня 2024 року на базі ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» розпочато підготовку кваліфікованих робітників за професією «Плодоовочівник». З цієї нагоди відбулось відкриття сучасної лабораторії , яка створена внаслідок плідної співпраці з німецькими партнерами з Фонду Ебергарда Шьока.

На урочистостях з нагоди відкриття нової професії були присутні директор НМЦ ПТО у Вінницькій області Дорош Василь Степанович, його заступниця Мусій Лілія Валеріївна.

Директор училища Баранюк Ігор Георгійович подякував спонсорам проєкту – німецьким партнерам Торальфу Вайзе, координатору проєкту Наталії Головатій за надану допомогу та можливість йти в ногу з часом.

Ігор Георгійович та Василь Степанович урочисто перерізали символічну стрічку, чим засвідчили початок роботи лабораторії плодоовочівництва.

Сучасне навчальне середовище дозволить випускникам легко адаптуватися до змін на ринку праці, забезпечить їм практичні навички, необхідні для успішної роботи за фахом та досягти успіху в своїй професійній діяльності.

0 Коментарів

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *